All-in, call, folden en natuurlijk pokerface zijn termen die je vast wel eens voorbij hebt horen komen. Deze vinden hun oorsprong in het poker spel. Een kaartspelletje dat de afgelopen jaren steeds populairder is geworden. Het is ooit begonnen in Amerika en nu in Europa wint het spel ook steeds meer terrein. Vroeger speelde men het spel voornamelijk in een bruin café met vrienden om de hoek voor de gezelligheid, maar tegenwoordig begint het steeds meer een business te worden. Je kunt er namelijk heel veel geld mee verdienen als je het spel goed leert spelen. Zowel in het casino als online kun je het opnemen tegen andere pokeraars en zo een lucratief avondje beleven. Je kunt er veel geld mee winnen, maar ook veel mee verliezen. Dat wil je natuurlijk niet. In dit artikel geven we je tips om het spel ook echt leuk te houden. 

Leer het spelletje 

Duizenden euro’s binnenhalen met het spelen van een spelletje. Wil wil dat nou niet? Met poker kun je een leuke avond beleven, maar dan moet je wel alle ins en outs kennen van de regels. Als je nog niet heel ervaren bent, dan is het goed om je eerst te verdiepen in de spelregels en om te kijken naar anderen die het spel spelen. Op www.ggpoker.nl  staat heel helder uitgelegd wat je moet weten en hoe je het beste kunt beginnen. Poker is een heel spannend spel en kent veel varianten. GGPoker omschrijft al deze varianten en hoe je die het beste kunt spelen. Een aantal spellen vereisen een inleg, als je het potje wint dan krijg je een mooi bedrag op je rekening gestort. Plezier moet echter de grootste drijfveer zijn om mee te doen, dus neem geen onnodig hoge risico’s. 

Een gooi naar het toernooi

Wat poker zo leuk en spannend maakt, is dat er regelmatig toernooien worden georganiseerd. Je kunt het dan opnemen tegen heel veel spelers tegelijk. Als je al wat meer door de wol geverfd bent, kun je ook strijden tegen de grootste spelers van de wereld. Voor elk niveau is een toernooi en ook de inleg en de prijzen die te winnen vallen, liggen uiteen. Voor de ietwat onervaren speler liggen de prijzen vanzelfsprekend een stuk lager, maar hoef je ook een stuk minder in te leggen. De pokertoernooien worden zowel online als in real life georganiseerd. 

Speel veilig

Als je online poker gaat spelen, dan zijn er een aantal dingen waar je op moet letten omwille van je eigen veiligheid. Zo moet een poker site gecertificeerd zijn en aan de eisen van de Nederlandse Overheid voldoen. GGPoker is een website die voldoet aan deze eisen. Je gegevens zijn hier veilig en er wordt voldoende toezicht gehouden. 

 

Misschien vind je dit ook leuk...

Populaire Artikelen